Doeleman bouwt nieuw DC in Waddinxveen

Doeleman Transport uit Waddinxveen is begonnen met de bouw van een 2e magazijn. Doeleman hoopt met het nieuwe pand de groei voor de komende jaren te waarborgen.

Het nieuwe pand komt aan de nieuwe hoofdentree van Distripark Doelwijk (onderdeel van de A12-corridor) in Waddinxveen en direct aan de nieuwe afslag van de A12 en dichtbij de A20. Het nieuw pand krijgt een vloeroppervlakte van zo’n 16.000 m2 , 2 kantoorgedeelten en de mogelijkheid tot 2 flexibel in te delen oppervlakten wordt het warehouse toekomstbestendig gebouwd. Het complete warehouse biedt plaats aan meer dan 25.000 palletposities.

Het nieuwe pand wordt duurzaam, op het dak komen zo’n 3000 zonnepanelen te liggen waardoor het pand meer dan energieneutraal wordt. Het pand zal in de loop van Q1 2020 klaar zijn voor gebruik!