Werkzaamheden N207 bij Gouda 24.09 – 26.09

De provincie Zuid-Holland voert in de nachten tussen 24 en 26 september werkzaamheden uit aan de N207 bij Gouda. De weg is in de nachten vanaf de Eurotonde richting ’t Weegje over ongeveer 100 meter afgesloten tussen 21.00 uur en 06.00 uur. In de nacht van 25 op 26 september is op de Eurotonde ook de afslag naar Gouwestroom afgesloten. Fietsers worden langs de werkzaamheden geleid. Alle gemotoriseerd verkeer wordt omgeleid via Gouda.

Werkzaamheden

Met de werkzaamheden wordt het profiel van de hoofdrijbaan iets aangepast zodat het water naar de juiste kant wordt afgevoerd. Nu loopt het water van het wegdek voor een deel richting de Ringvaart, waar het tegen de dijk blijft staan. Na de werkzaamheden loopt al het water naar de kant van Westergouwe, waar het goed kan worden afgevoerd. De werkzaamheden zijn onderdeel van het groot onderhoud aan de N207 bij Gouda.

Hinder

De werkzaamheden duren van 21.00 uur tot 06.00 uur. De werkzaamheden kunnen lokaal geluidshinder veroorzaken.