TWEE AANHOUDINGEN NA ZWARE MISHANDELING

TWEE AANHOUDINGEN NA ZWARE MISHANDELING
Boskoop
Voorofscheweg
mishandeling

Een slachtoffer raakte zaterdagochtend 23 september omstreeks 4:15 uur in de Voorofscheweg gewond na een zware mishandeling. Collega’s hielden twee Boskopers van 31 jaar als verdachten aan.

Nadat collega’s een melding kregen van een vechtpartij, troffen zij ter plaatse het slachtoffer en de twee verdachten aan. Het slachtoffer vertelde dat, na een ruzie eerder die avond in een café, hij was geschopt en geslagen met een hard voorwerp door twee mannen. Omstanders bevestigden dit. Hierop hielden collega’s de twee aan. Een van de verdachten bleek ook gewond. Wij onderzoeken de zaak, maar zijn nog wel op zoek naar getuigen.

Het slachtoffer liep bij de mishandeling botbreuken op en de verdachte had een hoofdwond. Twee ambulances vervoerden beide naar het ziekenhuis voor verdere behandeling.

Iets gezien? Iets gehoord?
De districtsrecherche Alphen/Gouda zoekt getuigen van deze zware mishandeling. Heb jij iets gezien of gehoord in de omgeving van de Voorofscheweg of een ruzie gezien in het café? Neem dan contact op met de districtsrecherche Alphen/Gouda via 0900-8844. Blijf jij liever anoniem? Bel dan met 0800-7000. ^C

link

TWEE AANHOUDINGEN NA ZWARE MISHANDELING