Het avondprogramma van de Jaarmarkt 2017.

Het avondprogramma van de Jaarmarkt 2017.

Na de briefing zijn de eenheden de straat op gegaan en hebben zij zich tussen het publiek begeven. Aanspreekbaar en vriendelijk. Het is immers een feestje, ook voor ons.

Dat de goede stemming van de dag zich voortzette naar de avond was al snel duidelijk. In het begin kwamen de feestjes moeizaam op gang met nog wat weinig publiek op het Rijnplein en bij het Julianastraatfeest. Maar na 21.00 uur werd het drukker. De weergoden waren ons de hele dag goed gezind en dat is een welkome aanvulling op de feestelijke stemming.

Op de kermis was er wat spanning tussen wat groepjes jongeren maar snel en vakkundig ingrijpen van de beveiligers en wat gele hesjes van ons op de achtergrond bracht de goede sfeer snel weer terug.

Zowel op het Rijnplein als in de Julianastraat zat de stemming er goed in en na het optreden van Jeroen vd Boom en de harde beats in de Julianastraat verstomde rond 00.00 uur het lawaai. Voor de voortzetting ging een groot aantal bezoekers nog wat café’s binnen en de mensen die morgen weer vroeg op moeten kozen de weg naar huis. En dat alles zonder incidenten. Chapeau. Zou eigenlijk ieder weekend zo moeten zijn. ????

Ook vanavond kijken we dus terug op een geslaagde avond met festiviteiten. Goede samenwerking met alle beveiligingsbedrijven die hun gastheerrol uitstekend hebben ingevuld en waar het spannend werd snel de angel eruit trokken. Complimenten.

Over de hele dag bezien is de Jaarmarkt 2017 gewoon een succesvolle editie te noemen. Binnenkort evalueren en vooruitkijken naar de editie van 2018. Wij hebben in ieder geval gedurende de afgelopen week met veel plezier gewerkt. Hopelijk heeft u het ook prima naar het zin gehad.
Wij kijken al weer vooruit naar de Braderie in Boskoop.

^JN

(met dank aan Josh Walet voor de foto’s)

link

Het avondprogramma van de Jaarmarkt 2017.