Weekendjournaal

Weekendjournaal

Hierbij weer een verslag van het weekend. Afgelopen weekend hebben wij in totaal 79 meldingen ontvangen van uiteenlopende aard.

Dit weekend stond in het teken van festival 7eaven in het Zegerslootgebied in Alphen aan den Rijn. Zowel op zaterdag als op zondag was het festival terrein open van 12 uur s’middags tot 23 uur. Er waren twee podia en verschillende dj’s.
Wij kijken terug op een rustig evenement waar geen ongeregeldheden zijn geweest.

Andere in het oog springende meldingen waren onder andere een urgente vermissing van een 15 jarig meisje uit Alphen aan den Rijn. De melding kwam vrijdag halverwege de middag en het meisje is later in de avond in goede gezondheid in Noordwijkerhout aangetroffen. Zij is overgedragen aan de zorgverlening.

Zaterdagavond heeft er een burenruzie in Alphen aan den Rijn plaatsgevonden, deze ruzie eindigde in een vernieling van een ruit van de voordeur. De verdachte hiervan is door ons aangehouden en heeft een nacht in de cel doorgebracht, hij zal zich op een later tijdstip voor de officier van justitie moeten verantwoorden.

Een andere ruzie op een ander adres in Alphen aan den Rijn liep dusdanig uit de hand dat een vrouw gewond raakte. Hiervoor is een 46 jarige man aangehouden, ook deze man heeft een nacht in de cel doorgebracht, hij heeft een contactverbod opgelegd gekregen en zal zich op een later tijdstip voor de rechter moeten verantwoorden.

Zondagmiddag is een verkeersconflict op de N11 uit de hand gelopen. Een bumperklever was er niet van gediend dat zijn voorganger op de rem trapte waarop hij zijn voorganger klem reed en de bestuurder bedreigde en een vernieling aan de auto pleegde. Deze man is door ons thuis aangehouden en het onderzoek in deze zaak loopt nog.

Er zijn nog een flink aantal meldingen van geluidsoverlast geweest, het merendeel zijn meldingen van buren die zich ergeren aan elkaar. Daar waar de overlast geconstateerd werd is opgetreden. De overige meldingen waren van uiteenlopende aard.

^mz

link

Weekendjournaal