NieuwerkerkaandenIJssel – Op zaterdag 13 mei, omstreeks 17:30 uur, heeft

NieuwerkerkaandenIJssel – Op zaterdag 13 mei, omstreeks 17:30 uur, heeft er een ernstige mishandeling plaatsgevonden aan de Zuidplaslaan. Deze mishandeling is gepleegd door de bestuurder van een witte Kia. Het vrouwelijke slachtoffer zat als passagier in de witte Kia.

Op de rotonde Zuidplaslaan/ N219/ Zuidplasweg is het slachtoffer uit de witte Kia gestapt. Daar heeft zij mensen om hulp gevraagd en is ze door voorbijgangers in een zilvergrijze personenauto naar het politiebureau in Gouda gebracht. Wij zijn met spoed op zoek naar de voorbijgangers in deze zilvergrijze personenauto. Daarnaast willen we iedereen die iets gezien heeft van deze ernstige mishandeling oproepen zich te melden via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

POLWZ politie getuigen gezocht mishandeling

NieuwerkerkaandenIJssel – Op zaterdag 13 mei, omstreeks 17:30 uur, heeft