AL IS DE LEUGEN NOG ZO SNEL…..

AL IS DE LEUGEN NOG ZO SNEL…..

Hazerswoude-Rijndijk: Omstreeks 12:45 uur kregen agenten melding van een aanrijding met letsel op de N11 bij de oprit naar Hazerswoude-Rijndijk. Daar zou een auto met hoge snelheid uit bocht zijn gevlogen.

Op de plek van het ongeval troffen agenten een persoon aan. De man, een 30 jarige man uit Den Haag, vertelde als passagier in de auto te hebben gezeten. De man bleek niet gewond te zijn. De bestuurder zou de plaats van het ongeval verlaten hebben.

Omdat de agenten twijfels hadden aan het verhaal van de man namen zij contact op met de melder van het ongeval. Dit bleek toevallig een agent in vrije tijd te zijn. Deze had gezien hoe de auto verongelukte en hielp de bestuurder nog uit de auto. Dit bleek de 30 jarige man uit Den Haag te zijn.

Toen de agenten het rijbewijs van de man wilden controleren kwam de aap uit de mouw. De man bleek niet in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs.

De man werd hierop aangehouden en overgebracht naar het bureau voor verder onderzoek.

Dat er geen gewonden zijn gevallen kan rustig een wonder genoemd worden. Het voertuig is via de middenberm over de rijbaan voor het tegemoetkomende verkeer gelanceerd en zijwaarts in een punt van een metalen hekwerk terecht gekomen. De schade aan de bestuurderskant spreekt boekdelen.

HV^

link

AL IS DE LEUGEN NOG ZO SNEL…..