Volg je het nieuws, of word je het nieuws?

Volg je het nieuws, of word je het nieuws?

Alphen aan den Rijn N11 – Vandaag werden politiemensen naar een verkeersongeval op de N11 gestuurd. Daar was een aanrijding geweest waardoor er een aanhanger ondersteboven lag. Een incident dat er heftig uit zag.

Dit bleken meer mensen te vinden. Terwijl de politiemensen, samen met onder andere de berger (takelwagen) en de mensen van rijkswaterstaat, druk waren om de rijbaan zo snel mogelijk weer vrij te krijgen, viel het op dat veel mensen kennelijk een aandenken aan de aanrijding wilden. Diverse mensen reden al fotograferend en filmend, langs de aanhanger. 1 persoon reed zelfs tegen een pion van de afzetting aan, en sleepte deze onder zijn auto mee.

De politiemensen hebben 3 mensen ter plaatse bekeurd omdat ze met hun telefoon in de hand, langs reden en filmden.

Jammer genoeg gebeurt dit vaak. Voor de mensen die willen weten hoe de aanrijding eruit zag, hebben we foto’s bij dit bericht geplaatst. Nu hoeft u ze zelf niet te maken. Zo kunnen we de volgende keer ons werk veilig doen en ondervindt het verkeer er niet onnodig lang hinder van.

^jr

link

Volg je het nieuws, of word je het nieuws?