Auto te water langs de N231

Nieuwveen – Gisteravond rond 22:25 uur werden agenten van politie Kaag en Braassem gestuurd naar de Nieuwveenseweg. Daar zou in de buurt van de rotonde ’t Haasje een auto te water geraakt zijn. Toen de agenten bij de auto kwamen zagen zij dat er geen personen meer in de auto zaten. Inmiddels waren de ambulance en de brandweer met duikers gearriveerd. Omdat niet duidelijk bleek waar de bestuurder van de auto was, zijn duikers rond de auto in het water gaan zoeken.
Al snel kwam er informatie dat er een stuk verderop twee mannen met natte kleding stonden. Deze bleken beide in de auto te hebben gezeten. Nadat ze door het ambulance personeel onderzocht waren bleek dat behalve een nat pak, ze niet gewond waren geraakt door het ongeval. Ook bleek er na controle geen sprake te zijn van alcoholgebruik.
Bent u getuige geweest van dit ongeval, neem dan contact met de politie op via 0900-8844 of via een privé bericht op de Facebook pagina van de politie.
Als u informatie over dit ongeval anoniem wilt doorgeven kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000 (gratis nummer).