Contract ‘De Oevers’ getekend

ROELOFARENDSVEEN – Op donderdag 9 februari is door Heembouw en MeerWonen de koop/aannemings-overeenkomst getekend voor bouwplan ‘De Oevers’. Het project omvat een appartementencomplex met 58 levensloopbestendige sociale huurwoningen in het centrum van Roelofarendsveen. In de plint van het gebouw komen 2 supermarkten en op een deel van het dak wordt een daktuin gerealiseerd.

Van de 58 woningen zijn er 12 bestemd voor een specifieke doelgroep. MeerWonen is hierover in gesprek met Stichting Wooninitiatief MOIER, die passende huisvesting zoekt voor jong volwassenen met een licht verstandelijke beperking en/of autisme. Naar alle waarschijnlijkheid wordt de samenwerkingsovereenkomst met MOIER in maart ondertekend.
De ontwikkeling en het eigendom van de commerciële ruimten is in handen van Hoorne Vastgoed. De bouw start eind mei 2017 en naar verwachting zal de oplevering in het najaar van 2018 plaatsvinden.