Bestuurder brommer komt ten val

In de nacht van woensdag 3 op donderdag 4 juni kwam een bestuurder van een brommer ten val en raakte gewond aan zijn knie.

Rond 00.30 uur zagen agenten op de Ruimteweg een brommer rijden waarvan het achterlicht het niet goed deed. Ze gaven de bestuurder een stopteken, echter hij reed weg. De bestuurder reageerde ook niet toen de zwaailichten werden aangezet en hij reed verder. De agenten gingen erachteraan en kwamen bij het Antilopespoor naast de bestuurder te rijden. Agenten riepen hem te stoppen, hier luisterde hij niet naar. De bestuurder verloor de macht over het stuur en kwam ten val. Het politievoertuig reed daarna tegen de brommer aan die beschadigd raakte.

De bestuurder, 15 jaar uit Maarssen, had een snee in zijn knie en ging naar een ziekenhuis om behandeld te worden. Hij bleek niet in het bezit van een rijbewijs. De verkeersongevallenanalyse doet verder onderzoek naar de toedracht.