De Kwakel – Gezocht – Inbraak De Kwakel

Bij een woning aan de Hoofdweg in De Kwakel is dinsdag 20 mei tussen 09:00 en 13:20 uur ingebroken. De buit bestaat uit contant geld, een creditcard, horloges, sieraden en munten. Met de creditcard is even voor half twee geld opgenomen bij een geldautomaat in Oude Wetering. Een camera filmde de man die het geld opnam.

In de woning woont een echtpaar van 58 en 59 jaar oud. Om 09.00uur verlaat de vrouw als laatste de woning. Als ze omstreeks 14.30 uur thuiskomtstaat de klink van de achterdeur omhoog. Ze vermoedt dan nog niet dat er isingebroken. Ook niet als ze in een kast een pakje shag mist. Pas als de vrouwtwee dagen later wat geld uit de kluis wil pakken dringt het tot haar door datbij hen is ingebroken.

De kluis is leeggehaald en uit de slaapkamer zijn sieradenmeegenomen, waaronder diverse erfstukken.

Inbraak

Herkent u de man op de camerabeelden of de vrouw die achter hem staat? Kent uiemand met een dergelijke ring, al dan niet n combinatie met de getoonde bril enketting? Neem dan contact op met de recherche in Amsterdam, die de zaakonderzoekt via nummer 0900-8844. Liever anoniem, bel dan met M. 0800-7000. Ukunt ook het tipformulier onderaan dit bericht invullen, zodat de recherchecontact met u op kan nemen. Anoniem invullen is ook mogelijk.

Tue May 20 09:00:00 CEST 2014

De Kwakel

gezocht