Amsterdam – Gezocht – Woninginbraak in De Kwakel

Bij een woning aan de Hoofdweg in De Kwakel is dinsdag 20 mei tussen 09:00 en 13:15 uur ingebroken. De buit bestaat uit contant geld, een bankpas, horloges, sieraden en munten.

In de woning woont een echtpaar. Om 09.00 uur verlaat de vrouw als laatste dewoning. Als ze omstreeks 14.30 uur thuiskomt, staat de klink van de achterdeuromhoog. Ze vermoedt dan nog niet dat er is ingebroken. Ook niet als ze in eenkast een pakje shag mist. Pas als de vrouw twee dagen later wat geld uit dekluis wil pakken, dringt het tot haar door dat bij hen is ingebroken.

 

De kluis is leeggehaald en uit de slaapkamer zijn sieraden meegenomen,waaronder diverse erfstukken. Deze erfstukken zijn van grote emotionele waardevoor de slachtoffers.

 

Met de gestolen bankpas is even voor half twee geld opgenomen bij eengeldautomaat in Oude Wetering. Een camera filmde de man die het geld opnam.

 

Vragen

  • Wie herkent de man op de beelden die geld opnam met de gestolen bankpas?
  • Wie heeft op de dag van de inbraak of wellicht in de dagen ervoor ietsgezien wat mogelijk met de inbraak te maken kan hebben?

 

Tips

Herkent u de man op de beelden of heeft u andere informatie die mogelijk ietsmet deze zaak te maken heeft? Vul dan het tipformulier in. U kunt uw tip ookdoorgeven via de Opsporingstiplijn op: 0800-6070. Uw tip anoniem doorgeven, doetu via Meld Misdaad Anoniem op het nummer: 0800-7000.

Woninginbraak

2014126048

Tue May 20 00:00:00 CEST 2014

Amsterdam

gezocht