Den Haag, Noordwijk, Rijswijk, Wassenaar, Leidschendam, Zoetermeer – Dinsdag in Team West

Na een pauze van twee weken is dindag 17 juni het regionale opsporingsprogramma Team West weer terug op de buis. In het programma vraagt de politie, onder voorbehoud, aandacht voor de volgende zaken:

Vermissing Mw Brouwer – van Beenen

De recherche hield zondag 8 juni in Velsen Noord een 55-jarige vrouw uitRijnsaterwoude aan in verband met de vermissing van haar 80-jarige moeder. De80-jarige mevrouw Brouwer – van Beenen is tot op heden vermist. Beide vrouwenvertrokken op 13 mei met onbekende bestemming, waarna de recherche een onderzoekstartte. In de uitzending worden kijkers die weten waar mevrouw Brouwer nu is ofwaar zij mogelijk met haar dochter geweest is, gevraagd zich te melden.

Tonen compositietekening na mishandeling in Torenstraat Den Haag

Op maandag 28 april omstreeks 21.45 uur ontstaat er een woordenwisselingtussen twee mannnen. Een kleinere man geeft een andere, langere man een stomptegen zijn slaap, waardoor deze bewusteloos raakt. Er is een compositietekeningvan de vermoelijke verdachte gemaakt.

Diefstal duur horloge Leidschendam

Op donderdag 9 januari 2014 werd uit de winkel Time Store inLeidschendam een Seiko horloge t.w.v. €2.600,00 weggenomen. De winkelier werdafgeleid door een man waarop een andere man dit horloge uit de openstaandevitrinekast pakte en verlieten beide verdachten de winkel.

Meerdere diefstallen (o.a. tablets, kleding, zonnebrillen, weegschalen) in Rijswijk, Den Haag en Noordwijk

Op 30 januari zijn er twee tablets weggenomen bij de KPN XLwinkel aan de Madam Currielaan te Rijswijk. Op 19 februari zijn dezelfde mannenactief bij de Kijkshop aan de Theresiastraat in Den Haag, waar zij twaalfweegschalen en een deurbel wegnemen.Op 15 maart is één van de mannen weer actiefop de Haagsch Bluf, waar hij kleding steelt in de winkel van Timberland. Verderis dezelfde man weer actief bij Pearl aan de Hoofdstraat in Noordwijk op zondag30 maart waar hij 29 dure zonnebrillen steelt.

Diefstal Swarovski-horloge in Den Haag

Op maandag 14 april 2014, komt een man de Swarovski-winkel op deSpuistraat binnen. Hij wil een horloge zien dat in een vitrine ligt. Eenmedewerker van de winkel pakt het horloge. Plotseling grist de man het horloge,met houder en al, uit de handen van de medewerker en rent de winkel uit.

Mishandeling Zoetermeer  

Op 20 maart zijn door 3 mannen vernielingen aangericht bij deslijterij Digros. Nadat zij door een werknemer werden aangesproken ontaarde ditin een vechtpartij met de medewerkers. Een man die aan het winkelen was sprakhen aan en kreeg vervolgens behoorlijk klappen en liep daarbij letsel op.

 

Zakkenrollerij gevolgd door pinnen gestolen pas Wassenaar

Op 5 april 2014 is de aangeefster bij de Albert Heijn en wordthaar bankpas door twee dames weggenomen. De dames staan bij de sigarettenbaliezeer dicht om de aangeefster heen. Daarna wordt er gepind met de gestolen pas.

Inbraak Kerklaan AH Rijswijk

In de nacht van dinsdag 6 mei op woensdag 7 mei 2014 wordt eringebroken in de Albert Heijn, Kerklaan in Rijswijk. De voordeur van de winkelwordt geforceerd, waarna twee personen de winkel binnengaan. Meerdere sloffensigaretten worden meegenomen.