Rijnsaterwoude – Moeder (80) en dochter (55) vermist

Sinds dinsdag 13 mei worden vanuit hun woonplaats Rijnsaterwoude de 80-jarige mevrouw Margaretha Brouwer – van Beenen en haar 55-jarige dochter Nadja Brouwer vermist. De politie maakt zich ernstige zorgen om het welzijn van de vrouwen.

Op 13 mei is Nadja Brouwer met haar moeder vertrokken. Een dag na devermissing is er nog telefonisch contact met de dochter geweest, die op datmoment vermoedelijk in Duitsland verbleef. Sinds woensdag 14 mei is er echtergeen enkel contact meer (mogelijk) geweest met moeder en dochter.

Volvo

De vrouwen zijn vertrokken in een (donker)groene/grijze Volvo 940stationwagen (oud model), voorzien van kenteken RN-BD-23 met vermoedelijk eendeuk aan de achterzijde. Ook de auto is sindsdien niet meer gezien. Op basis vanhet laatste gesprek met Nadja Brouwer bestaat het vermoeden dat de vrouwengebruik maken van een camper.

Zorgwekkend

Inmiddels maken zowel de politie als familie en vrienden van beide vrouwenzich ernstig zorgen om de gezondheid van zowel moeder als dochter. MevrouwBrouwer – van Beenen is dement en zorgbehoevend en haar gezondheid zou inzorgwekkende toestand kunnen verkeren.

Tips

Heeft u één of beide vrouwen nog gezien sinds dinsdag 13 mei of weet u waarde vrouwen nu verblijven? Heeft u de genoemde (donker)grijze Volvo 940 gezien ofweet u waar deze momenteel staat? Weet u meer over de camper waarin de vrouwenzich mogelijk verplaatsen. Heeft u de vrouwen een camper geleend of verhuurd?Neem dan contact op met de recherche in Alphen aan den Rijn via nummer0900-8844. Liever anoniem, bel dan met M. 0800-7000.

Lijstvermiste persoon 1 (foto’s)
Lijstvermiste persoon 2 (foto’s)