Aanhouding voor drugsbezit en belediging

OUDE WETERING – De politie heeft zondagochtend 22 januari na een melding een 19-jarige jongen uit Roelofarendsveen aangehouden op verdenking van het in het bezit hebben van verdovende middelen. 
Omstreeks 01.30 uur werd gemeld dat de jongen in een uitgaansgelegenheid in Oude Wetering was betrapt met de drugs. De drugs waren afgepakt en de jongen was weggestuurd. Agenten troffen de jongen en vrienden aan op het Sportpad in Roelofarendsveen en zagen dat hij probeerde spullen aan één van de vrienden te geven. Bij deze spullen zaten nog twee wikkels met hasj. Daarnaast probeerde hij een wikkel met, vermoedelijke cocaïne, weg te gooien. De politie heeft alle drugs in beslaggenomen en heeft de jongen aangehouden. Tijdens de aanhouding uitte de jongen beledigingen naar de agenten.