Stolp Plantaris Jubileum 20 Loop op zondag 30 november

ROELOFARENDSVEEN – Op zondag 30 november aanstaande organiseert LVA Plantaris in samenwerking met haar hoofdsponsor Stolp Adviseurs & Accountants een hardloopwedstrijd over 5, 10, en 20 km door Roelofarendsveen.

De inschrijving is in cafe Heemskerk Langeweg 2, de start is om 11 uur in de Spireastraat tegen over het kantoor van Stolp Adviseurs en Accountants waar ook de finish zal zijn. De prijsuitreiking zal plaats vinden bij Stolp Adviseurs en Accountants.

Het laatste speciale evenement in het jaar dat Plantaris al weer 20 jaar “aan de weg timmert” staat op de laatste zondag van november, de 30e gepland. Deze gelegenheids prestatie loop die de naam Stolp Plantaris Jubileum 20 Loop heeft gekregen, uiteraard in het kader van het 20 jarig jubileum van de vereniging. Het betreft een prestatieloop met loopafstanden van 5, 10 en 20 km, af te leggen over een parcours van rondjes van 5 km.

Parcours chef Toon van Vlimmeren legt momenteel de laatste puzzelstukjes in elkaar; de ronde gaat over de Nieuwe Wetering lopen. Daar de reguliere Plantaris finish locatie aan de Korte Goog nog steeds het karakter van een bouwplaats heeft, en ook het bruggetje naar de de accomodatie van de Treffers nog afgesloten zal zijn, is besloten de finish en doorkomst locatie een keer te situeren voor de hoofdingang van hoofdsponsor Stolp Adviseurs en Accountants. Om het jubileumjaar van Plantaris nog wat extra te benadrukken is besloten tot het uitreiken van een waardevolle herrinering, dus komt allen lekker meelopen de 30e november.

“Stolp Plantaris Jubileum 20 Loop”  zondag 30 november 2009, afstanden 5, 10 en 20 km, start alle afstanden: 11 uur.

Diverse geldprijzen voor diverse categorieën.

Inschrijving vanaf 9 uur aan de Langeweg, nabij de watertoren.
Deelname voor alle afstanden 5 euro boven de 12 jaar, tot en met 12 jaar 3 euro.
Afstanden 5, 10 en 20 kilometer.
Start in de Spireastraat, nabij kantoor Stolp Adviseurs en Accountants.
Finish in de Spoorstraat. Waar ook de prijsuitreiking zal plaats vinden.
Douchemogelijkheden in accomodatie van de Treffers aan het Sportpad.

Kijk ook op http://www.plantaris.nl of mail naar jubileumloop@plantaris.nl